Personale

Philipp Lange Thomsen

Jeg er uddannet psykiater, hvilket vil sige, at jeg er speciallæge i psykiatri.

For at blive speciallæge skal man gennemgå den ”almindelige” lægeuddannelse, hvorefter man har en række ansættelser i forskellige lægelige specialer.
Jeg har blandt andet tidligere arbejdet som praktiserende læge, som regionslæge i Grønland, som ortopædkirurg og som hjertelæge.

For at blive psykiater skal man derudover gennemgå et særligt tilrettelagt kursusforløb og ansættelser ved forskellige psykiatriske og neurologiske afdelinger.

Inden overtagelsen af denne speciallægepraksis kommer jeg fra en stilling som overlæge i ældrepsykiatrien.

Torben Gram Henriksen

Torben er uddannet psykiater og arbejder frem til sommeren 2022 kun 1-2 dag om ugen i klinikken. Herefter vil Torben være at finde på fuld tid i klinikken.
Torben beskæftiger sig med udredning og behandling af alle former for psykiatrisk sygdom, men i private klinikker vil vi normalt beskæftige os primært med depressionssygdomme, angstlidelser og behandling af ADD/ADHD.

Jytte Seielstad

Jytte er uddannet Social og sundhedsassistent og har mange års erfaring fra psykiatrien. Her i klinikken afholder Jytte samtaleforløb med afsæt i principperne fra kognitiv terapi.
Samtalerne med Jytte er et supplement til en eventuel medicinsk behandling, men vi tilbyder også forløb til patienter, hvor det ikke skønnes nødvendigt med medicin.

ANETTE HARNFELDT

Anette er klinikkens lægesekretær og vil ofte være dit første møde med os. Anette svarer telefoner og sørger grundlæggende for, at der er styr på alt det, der ikke er selve behandlingen

Klinikhunden Buster

Buster er klinikkens psykiatriske servicehund.

Psykiatriske servicehunde hjælpe mennesker med eksempelvis svær angst til at få en hverdag til at fungere.

Det er tanken at Buster kan vise relevante patienter, hvilken støtte en servicehund kan tilbyde.

Konsultation efter aftale

Mandag 8.00 - 15.00
Tirsdag 8.00 - 15.00
Onsdag 8.00 - 17.00
Torsdag 8.00 - 15.00
Fredag 8.00 - 15.00

Telefontid

TIDSBESTILLING PÅ 39 20 80 98

Alle hverdage: 8.00 - 10.00

AFBUDS-SMS (Hele døgnet): 81 44 69 80